Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent protectie pardoseala MG142

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
MG142
Out Of stock
Descriere
Strat de polimer pentru protejarea suprafetelor rezistente la apa
MG 142 Poli Clean
Aplicatii: produs pe baza de emulsii eficienta in acrilice ,poliuretan si ceruri, pentru a proteja cele mai multe tipuri de pardoseli dure, rezistente la apa (de exemplu, linoleum, PVC, terrazzo, beton). Produsul lasa un strat gros si foarte durabil pe suprafata care este rezistenta la zgarieturi si murdarie de penetrare, ceea ce face murdaria usor de curatat. Prin aplicarea mai multor straturi de produs netezeste imperfectiunile care rezulta din structura poroasa a podelelor,si este un plus fata de orice uzura si deteriorare.

Face curatenia zilnica mai usoara si face ca utilizarea de solutie sa fie mai economica. Ea are un efect anti-alunecare. Perfect pentru zone cu trafic intens. Crema nu se schimba culoarea suprafetei.Da o stralucire de durata lunga. Numai pentru uz profesional.

Mod de utilizare: Opriti incalzirea prin pardoseala. Se scoate vechiul strat folosind MG 121, curatati suprafata cu apa si se lasa sa se usuce. Aplicati 2-3 straturi de MG 142 folosind un mop. timp de un singur strat de uscare: 15 pana la 30 minute. In cazul pardoselilor poroase sau foarte absorbante, aplicati 2 straturi suplimentare ale produsului.

In scopul de a intari filmul si de a obtine stralucire oglinda, este recomandat sa lustruiti suprafata cu o masina de mare viteza. Se va matura podeaua in fiecare zi, cu un mop uscat, curat, cu MC 110 sau MC 210. Repararea defectului local prin diluarea MG 142 in 1: 2 l de apa rece, prin pulverizare (ceata) suprafata deteriorata, cu o masina de viteza (min. 1500 rpm). In cazul in care nu este disponibil polisat, stergeti podeaua curatata in prealabil cu MG 142, in proportie de 1: 5 pana la 1:25 l de apa rece sau MC 112, in conformitate cu instructiunile de pe eticheta.

Compozitie: poliuretan si emulsie acrilica, dispersie de ceara, conservant.
Tara si ambalaj: 5 l Canistra
pH ca. 8

PRODUSUL ARE ETICHETA SI TOATE FISELE TEHNICE IN LIMBA ROMANA
IMAGINEA ESTE CU TITLU DE PREZENTARE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura