Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie profesionala pentru curatare industriala MG 131

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
MG 131
Out Of stock
Descriere
Produs pentru curatare pavaje si pardoseala din piatra

MG 131 Bruk Clean

Aplicatii: Produs pentru curatarea pardoselilor industriale foarte murdare, care sunt rezistente la alcaline. Spuma scazuta, produs puternic alcalin, excelent pentru indepartarea substantelor petroliere derivate (grasimi, uleiuri, gudron, murdarie care rezulta din utilizarea de podea, combustibili, etc.) de pe suprafete, cum ar fi betonul, piatra naturala si articial, blocuri de pavaj si clincher. Perfect atat curatarea manuala si automata. Recomandat pentru pardoseli murdare industriale in ateliere, parcari auto, benzinarii, hale de productie, centre logistice, sali si coridoare, etc. Nu contine parfum.

Mod de utilizare: In functie de metoda de curatare si de gradul de murdarie, se dilueaza: Curatare manuala la 1:50 pana - 1:30. Pentru masinile de curatare: de la 1: 100 pana la 1:25. Spalator cu presiune: de la 1: 200 pana la 1:25. Nu folositi atunci cand sunt expuse la lumina soarelui excesiv. ANUNT: Pentru marmura si granit, se recomanda efectuarea unui test in zona de cel mai putin vizibila si selectati concentratia corespunzatoare.

Compozitie: alcooli, C9-11, ramificate si liniare, etoxilati 5-20 TE (CAS: 160901-09-7), hidroxid de potasiu (CAS: 1310-73-2), <5% agenti activi de suprafata neionici.

PRODUSUL ARE ETICHETA SI TOATE FISELE TEHNICE IN LIMBA ROMANA
IMAGINEA ESTE CU TITLU DE PREZENTARE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura