Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat industriala Dulevo 74

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17900 lei Lei
Brand
Dulevo 74
Out Of stock
Descriere
Masina de maturat industriala Dulevo 74 este o masina mica, care cuprinde toata tehnologia de masina mare pentru a fi utilizata in industria grea.
Compact, atragator si cu un profil de standard inalt, dulevo 74 este proiectat pentru a fi utilizat in toate mediile atat publice, cat si industriale, in cazul in care este nevoie de o masina de maturat puternica, care nu lasa nici o urma de murdarie in spate, eliberand locul de munca de la toate tipurile de praf.

ARMONIE PERFECTA INTRE PERFORMANTA SI DESIGN
Masina de maturat Dulevo 74 este un fel de mica bijuterie in care designerii au introdus toate tehnologiile care au facut compania Dulevo celebra in lume. Fabricata foarte solid cu fiabilitate maxima, performante remarcabile de maturat si o aspirare a prafului fara egal in lume, acest lucru datorita aplicarii exclusive a filtrului din materialul GORE fac ca masina sa fie cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.

CONTROL si PUTERE NU DOAR IN ORAS
Dulevo 74 are, de asemenea, o caracteristica ce o face unica in propria categorie. De fapt, aceasta bijuterie tehnologica mica poate fi echipata cu sistemul de filtrare GORE, care poate filtra pana la 99% din PM2.5, curatind mediul in care traim, nu numai de murdarie si praf, dar, de asemenea,de particulele periculoase. Materialele speciale de filtrare GORE favorizeaza o crestere considerabila a performantei, garantand o durata mai mare de folosire, usor de curatat, cu intretinere redusa si o crestere a capacitatii de aer curatata egala cu 35%

CURĂTARE INDUSTRIALA CONFORM DULEVO
Masina de maturat Dulevo 74 garanteaza rezultate excelente radicale in toate conditiile de functionare. Cele doua Perii laterale directioneaza deseurile spre centrul masinii, unde peria centrala tubulara colecteaza totul si apoi trimite deseul la container. Geometriile atent studiate si forma specifica a recipientului permit utilizarea totala a spatiul disponibil in interiorul cutiei, astfel incat sa se reduca la minimum timpii morti din cauza operatiunilor de descarcare. Praful este aspirat si retinut, datorita depresiunii create in interiorul containerului printr-o mare capacitate si un ventilator de aspiratie cu putere ridicata. Sistemul exclusiv de filtrare GORE incheie ciclul de curatare prin aspirarea totala de particule si garantarea unui aer fara impuritati

RAMA
Masina de maturat Dulevo 74 are o constructie extrem de solida. Un cadru de otel masiv in totalitate acoperit cu polietilena de inalta densitate constituie un sistem solid de neegalat.

GOLIREA RECIPIENTULUI
Containerul de gunoi foarte usor si manevrabil, dar in acelasi timp foarte solid, este echipat cu roti si maner pentru a face operatiunile de descarcare mai usoare si rapide.

CONTROL RIDICARE CLAPETA STANDARD
Clapeta ridicare de control care vine ca standard permite colectarea usoara a resturilor de dimensiuni considerabile, fara a fi nevoie sa impinga pe maner pentru a ridica aparatul.

PANOU DE CONTROL
Usor de accesat si foarte intuitiv, acesta confera operatorului o imagine de ansamblu a tuturor functiilor aparatului: comutator de control, perie de control de aspirare si indicatorul de incarcare a bateriei. Frana de parcare este situata pe roata din fata.

MANER REGLABIL
Ea ajuta aparatul sa fie potrivit pentru toate tipurile de inaltime a lucratorului permitand un transport usor.

PERII
Reglarea presiunii pe perie centrala este simpla si intuitiva si garanteaza cea mai buna performanta de curatare chiar si atunci cand peria este puternic uzata. Mai mult decat atat este usor schimbat peria centrala, fara a utiliza un instrument special sau rasturna masinia toate acestea, datorita usii de inspectie laterala.
Cele doua perii laterale fac utilajul extrem de agil, permitand o curatare usoara si rapida in toate directiile. Periile pot fi actionate una cate una si odata oprite, acestea raman intr-o pozitie ridicata.

MOTOR ENDOTERMIC
Motorul final Subaru (6 CP) este rezultatul celor mai noi inovatii tehnologice, care permit sa se lucreze sesiuni lungi de timp fara probleme legate de supraincalzire.

Modelul
74 EH
74 BS

Suprafata de maturat strada min. mm
700
700

Suprafata de maturat strada max mm
900
900

Performanta de curatare mp / h
5000
5000

Capacitate buncar deseuri Lt.
50
50

Filtru PM 10%
99
99

Combustibil
baterie
benzina
Trimite mesaj
Din Gura in Gura