Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat Dulevo Boost Combi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

330500 lei Lei
Brand
Dulevo boost combi
Out Of stock
Descriere
Economic si fiabil, cu o calitate de maturat si spalare intr-adevar superioara, este Dulevo Boost Combi, o masina de maturat si masina de spalare, care asigura controlul total de pulberi in suspensie. In plus face fata chiar si pe cele mai dificile suprafete. Concepute atat pentru folosirea urbana cat si industriala, asigura de lucru prietenos si eficient din punct de vedere ecologic, cu costuri reduse de intretinere si productivitate maxima.

Functioneaza trei ori mai mult

Dulevo Boost Combi functioneaza de trei ori la fel de mult ca si orice masina multumita traditionalului sistem mecanic de filtrare si aspirare - Dulevo. Cel mai fin praful este captat de sistemul special de filtrare textil si dupa acea maturat, numai aerul perfect curat este returnat in mediul inconjurator. Multumita modulului frontal de descarcare praful poate fi descarcat in mod convenabil direct in pubele.

Sistemul de spalare permite aparatului sa functioneze la o presiune constanta pe orice suprafata si orice tip de murdarie. Periile de spalat se deplaseaza spre dreapta, podeaua este spalata in mod convenabil tot drumul la acelasi nivel cu peretele.

Simpla si fiabila
Folosirea Boost Dulevo Combi este simplu, usor de utilizat si controlat. Compartimentul masinii cu componente ale bateriei este foarte usor accesibil pentru a face mai usoara intretinerea si inspectia bateriilor.

ERGONOMIC
Ergonomia este o alta caracteristica esentiala. Fiecare detaliu al acestui masini de maturat-spalat cu om la bord a fost proiectat pentru a obtine cele mai bune rezultate de curatare la costuri foarte mici de intretinere, chiar si de catre persoane fara experienta.

Alte caracteristici:
- Periile disc contra-rotative
- perii de spalat usor de inlocuit
- racleta podea parabolica
- Filtru si aspiratia motorului este usor accesibil
- Rezervoarele din polietilena de inalta densitate, rezistente la socuri si coroziune
- Anvelopele pot fi inlocuite fara nici un instrument.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura