Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat stradala Dulevo Spark 900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18900 lei Lei
Brand
Dulevo Spark 900
Out Of stock
Descriere
Dulevo Spark 900 este o masina de maturat stradala profesionala

Dulevo Spark 900 ofera o productivitate si performanta, fie in aer liber sau in interior pe o gama larga de suprafete si chiar pe covor.

Design-ul sau este practic si functional, usor de operat si rapida pentru a mentine, rezultate excelente este o investitie inteleapta.

Spark 900 Dulevo poate fi echipata fie cu un motor pe benzina (Honda) sau cu baterii. Ambele versiune sunt prevazute cu tractiune mecanica fata. Versiunea alimentata cu baterii este mai silentioasa si fara poluare.

Eficienta maturatorii Dulevo Spark 900 se datoreaza sistemului sau direct de aruncare eficienta a deseurilor cu zdrobitoare si matura de 700/900 mm, o combinatie capabila de o productivitate pana la 4500 mp pe ora.

Manerul sau proiectat foarte solid permite operatorului o pozitie confortabila, controlul facil al fiecarei operatiuni si intotdeauna o imagine completa in lateral/dreapta si in fata.

Este usor si obisnuit colectarea prafului si a deseurilor de material, care apoi sunt colectate intr-un buncar detasabil si capabil de 60 lt dimensiunea din fata ,cu Spark 900 Dulevo ,deoarece este echipata cu un sistem clapa pentru a ajuta la ridicarea molozului voluminos.

Un sistem de filtrare asigura ca praful ramane in interior si se colecteaza intr-un anumit buncar, datorita dispozitivului sau activ filtru-agitator mecanic. Operatorul poate porni-opri turbina de aspiratie, depinde de suprafata podelei si de nevoile sale.

Spark 900 Dulevo da rezultate la o plimbare oferind un cost foarte competitiv.

Modelul
900 EH
900 BH

Suprafata de maturat strada min. mm
700
700

Suprafata de maturat strada max mm
900
900

Performanta de curatare mp / h
4500
4500

Capacitate buncar deseuri Lt.
60
60

Filtru tip
pannel
pannel

Combustibil
baterie
petrol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura