Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de curatenie Dulevo Boost 110.0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39500 lei Lei
Brand
Dulevo BOOST 110.0
Out Of stock
Descriere
Dulevo Boost 110,0, masina cu om la bord a fost proiectat pentru a trece cu usurinta prin usile normale de case si birouri. Extrem de usor de utilizat, de mare performanta, si incredibil de ergonomic, dulevo Boost 110,0 cu om la bord ofera confort maxim si rezultate deosebite, de asemenea, in conditii de munca deosebit de dure.

Configuratia speciala a rezervoarelor asigura o mare stabilitate si accesibilitate pentru operatii si intretinere usoara. Aceasta configuratie speciala permite aparatului sa fie deosebit de silentios.

Atentia sa concentrat in special pe ergonomie in timpul fazei de proiectare Dulevo BOOST 110,0. In ciuda dimensiunilor sale compacte, operatorul are un    spatiu pentru picioare foarte mare. In acest fel, operatorul poate lucra confortabil timp de mai multe ore la rand.

Noile Dulevo BOOST 110,0 masini cu perii si om la bord sunt disponibile, cu perii de 550 si 680 mm. Capacitatea rezervorului de solutie de spalare este egala cu 105 de litri, in timp ce capacitatea rezervorului de recuperare este egala cu 115 de litri. Racleta este plasata imediat in spatele rotilor din spate si asigura uscarea perfecta. Noul Boost Dulevo 110,0 masina cu perie si om la bord sunt de 48 V-cu baterie. Mai mult decat atat, masinile sunt echipate cu plutitor cap de perie, care mentine presiunea corecta a periilor.

Design-ul celor doua modele de epurare garanteaza o fiabilitate maxima.

Panoul de control este usor si intuitiv. Mai mult, panoul de comanda va permite sa ridicati electric capul standard si racleta (optional).

Dulevo BOOST 110,0 masina cu perie si om la bord este solutia ideala pentru curatarea suprafetelor medii-mari, cum ar fi supermarket-uri, spitale, depozite, sali de sport, scoli, hoteluri si oriunde o masina compacta, eficienta, fiabila, confortabila, si convenabila este necesara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura